Καλωσορίσατε στο Βλάσι Καρδίτσας
Follow us

Τράπεζα Αίματος στο Βλάσι ....

     Το 2009 με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας ιδρύθηκε  Τράπεζα Αίματος στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Η συμμετοχή στην πρώτη αιμοδοσία  υπήρξε μαζική.
Οι ανάγκες όμως σε αίμα είναι αυξημένες με αποτέλεσμα η Τράπεζα ν αδειάζει.
Αίμα μπορούν να ζητήσουν αν παραστεί ανάγκη, αλλά και να δώσουν όχι  μόνον τα μέλη του Συλλόγου μας, αλλά οι απανταχού Βλασιώτες.
     Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς και να την ενισχύσουμε, ώστε να γίνουμε αρωγοί σε κάθε δύσκολη στιγμή των δικών μας ανθρώπων.
     Μη  φοβόσαστε να δώσετε αίμα.
Πολλοί συνάνθρωποί μας διστάζουν να προσφέρουν αίμα, ακόμα και αν πρόκειται να βοηθήσουν δικό τους άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει επειδή φοβούνται. Ο φόβος αυτός είναι αδικαιολόγητος μπροστά στην κοινωνική προσφορά. Εξάλλου είναι γνωστό ότι καμία ασθένεια (π.χ. ηπατίτιδα, AIDS) δεν μεταδίδεται κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας.
       Ενημερώνουμε όσους θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια με το να δώσουν αίμα , μπορούν να το κάνουν στον τόπο διαμονής  τους εφ όσον υπάρχει μονάδα αιμοληψίας , αναφέροντας πως το αίμα δίνεται για την Τράπεζα Αίματος Βλασίου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας  για την Τράπεζα :
Πούλιος Χαράλαμπος    6977970514
Γιαννακάκης Θανάσης   6947309511
 

Φωτογραφίες

Youtube Videos

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα videos σε αυτή την ενότητα

Τα δικά σας σχόλια
Δείτε ακόμη ...
Ο Καιρός τώρα ...
Weather in Karditsa
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Τελευταίες Εκδηλώσεις, Videos, Φωτογραφίες & Δραστηριότητες
Επικοινωνία
Σας περιμένουμε στο χωριό μας ...
Designed and Developed by SEKDev.com